CBM Autójavító

Általános Felhasználói Szerződés

Mely létrejött egyrészről a CBM. AUTÓJAVÍTÓ Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2120 Dunakeszi, Hunyadi u. 18 adószám: 10512007-2-13, cégjegyzék szám: 13-09-062243, (továbbiakban Szolgáltató) másrészről a Regisztráló ügyfél, (továbbiakban Felek) közt.
Felek megegyeznek abban, hogy köztük a kapcsolattartás jelen Weblapon, ill elektronikus levelezés útján történik, felek által meghatározott levelezési címen.
Regisztráló ügyfél jogosultságot szerzett Szolgáltató által felajánlott Törzsvásárlói kártyára, a Weblapon feltüntetett kedvezmények igénybevételére, valamint a Fórum oldal használatára, ahol véleményt nyilváníthat Szolgáltató tevékenységéről, a szolgáltatás igénybevételével kapcsolatos észrevételeket tehet, valamint szakmai kérdéseket tehet fel és javaslatokat tehet azokra a témákra, amiről szívesen olvasna a Blog oldalon.
Regisztráló ügyfél kötelezettséget vállal arra, hogy a Forum oldalon tett bejegyzései a jó ízlés határait nem lépik át, valamint tudomásul veszi, hogy az oldalon való megjelenés előtt moderáláson esik át bejegyzése.
Szolgáltató kötelezettséget vállal arra, hogy Regisztráló ügyfél adatait a törvényi előírásoknak megfelelően kezeli, azokat harmadik félnek nem adja át.
Regisztráló ügyfél bármikor kérheti mindenféle indoklás nélkül regisztrációja megszüntetését, és személyes adatainak törlését az adatbázisból.
Az itt nem szabályozottakban a Ptk. rendelkezései az irányadók.